CASA PARIURILOR

Aplicație Android

Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat

ASTON VILLA - MAN. CITY

Miercuri, de la ora 22:15, Aston Villa dă piept cu Manchester City, într-o partidă din etapa a 14-a a campionatul Angliei. "Cetăţenii" sunt în mare formă şi sunt favoriţi înaintea confruntării programate pe Villa Park. 

Aston Villa este transformată total după venirea lui Steven Gerrard pe banca tehnică: a obţinut două victorii consecutive cu noul manager şi a urcat până pe locul 13. Mai mult de atât, formaţia lui "Stevie G" nu a primit gol în primele două partide de la schimbarea antrenorului.

Cu 16 puncte şi o linie de clasament 5-1-7, Aston Villa este formaţia cu cele mai puţine rezultate de egalitate din Premier League. Mâna lui Steven Gerrard s-a văzut imediat, iar echipa a reuşit să încheie seria de 5 eşecuri consecutive în campionat. Aston Villa s-a trezit la timp, iar acum vrea să-şi măsoare forţele cu unul dintre "balaurii" din Anglia. Echipa din Birmingham a arătat bine în deplasarea cu Crystal Palace (2-1).

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile de la Casa Pariurilor!

De partea cealaltă, Manchester City se află pe locul 2, cu 29 de puncte acumulate în 13 partide.

"Cetăţenii" traversează o formă excelentă şi vin după 5 victorii consecutive în toate competiţiile. În weekend, pe un meci disputat pe ninsoare, elevii lui Manchester City au învins-o pe West Ham cu 2-1, iar formaţia de pe Etihad a câştigat 3 puncte importante, care au readus-o pe poziţia a 2-a.

Fără De Bruyne, bolnav, dar şi cu Foden, Grealish şi Ferran Torres (pe picior de plecare) accidentaţi, Pep Guardiola a reuşit să găsească formula câştigătoare în runda precedentă. Gundogan şi Sterling au înscris golurile victoriei, iar al doilea pare un cu totul alt fotbalist în ultima vreme. Manchester City a câştigat ultimele 5 dueluri directe cu Aston Villa şi porneşte cu prima şansă şi în confruntarea de miercuri. Se va impune din nou? Pariază acum!

Pe  casapariurilor.ro  și în aplicații ai avantaje zi de zi! În afară de bonusuri și promoții pentru tot românul, acum poți să joci oricând pe cote mărite și te bucuri de cele mai fresh avantaje online: plata cu Apple Pay, Pariul Casei, Cashout, bilete sistem, validare instant a pariurilor și RTP de top la sloturile din Cazinou. Hai să descoperi oferta XXL de beneficii!  #casafiebine

Se trimite biletul…