CASA PARIURILOR

Aplicație Android

Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat

LEEDS UNITED - CRYSTAL PALACE

Marţi, de la ora 22:15, Leeds şi Crystal Palace dau piept în runda cu numărul 14 din Premier League.

Gazdele pornesc cu un uşor avantaj în opinia specialiştilor şi vor să scape din "zona roşie" a clasamentului: în acest moment ocupă primul lor de deasupra liniei retrogradării.

Trupa antrenată de Patrick Vieira vine după un eșec pe teren propriu, cu Aston Villa, scor 1-2. Leeds nu mai este echipa care făcea spectacol în sezonul trecut din Premier League.

Formaţia pregătită de Marcelo Bielsa se află pe locul 17 în clasament, cu doar 12 puncte acumulate în primele 13 etape. Fără victorie în ultimele 3 runde, gazdele de marţi traversează o pasă slabă şi trebuie să se trezească la timp dacă nu vor să aibă emoţii cu evitarea retrogradării.

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile de la Casa Pariurilor!

Leeds are una dintre cele mai slabe defensive din campionat: a încasat 20 de goluri până în acest moment. Trupa lui Bielsa a primit gol în 4 din ultimele 5 meciuri din Premier League, o dovadă în plus că apărarea este punctul slab al echipei. Acum, urmează duelul cu Crystal Palace, o formaţie care se află la jumătatea clasamentului.

Crystal Palace ocupă locul 10, cu o linie de clasament 3-7-3 şi un golaveraj 19-19. Londonezii vin după două etape fără victorie şi sunt "campionii remizelor": au nu mai puţin de 7 rezultate de egalitate, mai multe decât orice altă formaţie din Premier League. 4 din ultimele 5 confruntări directe dintre Leeds şi Crystal Palace au avut goluri în ambele porţi. Se va repeta scenariul şi vom avea un nou GG? Pariază acum!

Pe  casapariurilor.ro  și în aplicații ai avantaje zi de zi! În afară de bonusuri și promoții pentru tot românul, acum poți să joci oricând pe cote mărite și te bucuri de cele mai fresh avantaje online: plata cu Apple Pay, Pariul Casei, Cashout, bilete sistem, validare instant a pariurilor și RTP de top la sloturile din Cazinou. Hai să descoperi oferta XXL de beneficii!  #casafiebine

Se trimite biletul…