CASA PARIURILOR

Aplicație Android

Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat

SALERNITANA - JUVENTUS

Marţi, de la ora 21:45, Salernitana şi Juventus dau piept în etapa cu numărul 15 din Serie A. Oaspeţii pornesc cu prima şansă şi vor să şteargă amintirea ultimelor două partide, 0-4 cu Chelsea şi 0-1 cu Atalanta.

Bianconerii lui Allegri au parte de un sezon mult sub aşteptări, după ce în ediţia trecută au reuşit să prindă pe ultima sută de metri un loc de UEFA Champions League. Juventus suferă fără Cristiano Ronaldo şi se zbate la mijlocul clasamentului: "Bătrâna Doamnă" se află pe locul 8, cu 21 de puncte.

Inconstanţa este cuvântul care defineşte cel mai bine prestaţiile lui Juventus din acest sezon. Cu 3 eşecuri şi două victorii în ultimele 5 runde, torinezii sunt departe de forma care i-a consacrat şi fac eforturi să urce în zona de cupe europene. Elevii lui Allegri vin după două eşecuri fără gol marcat şi trebuie să rezolve rapid problemele din ofensivă.

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile de la Casa Pariurilor!

Chiesa, Danilo, De Sciglio şi Ramsey sunt cei 4 jucători pe care Juventus nu se poate baza în deplasarea de marţi. De partea cealaltă, Salernitana nu îi are la dispoziţie pe Ruggeri şi Russo, în timp ce Coulibaly, Gondo, Kastanos, Ribery, Schiavone şi Strandberg sunt incerţi.

Nou-promovata Salernitana este ultima în Serie A, cu doar 8 puncte acumulate în primele 14 meciuri şi cu cea mai slabă defensivă din campionat: a încasat până acum 29 de goluri. Gazdele de marţi au 3 eşecuri şi un egal în ultimele 4 înfrângeri şi par condamnate la retrogradare. Îşi va reveni Juventus? Alege-ţi pariul acum!

Pe  casapariurilor.ro  și în aplicații ai avantaje zi de zi! În afară de bonusuri și promoții pentru tot românul, acum poți să joci oricând pe cote mărite și te bucuri de cele mai fresh avantaje online: plata cu Apple Pay, Pariul Casei, Cashout, bilete sistem, validare instant a pariurilor și RTP de top la sloturile din Cazinou. Hai să descoperi oferta XXL de beneficii!  #casafiebine

Se trimite biletul…