CASA PARIURILOR

Aplicație Android

Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat

TOTTENHAM - BRENTFORD

Joi, de la ora 21:30, Tottenham şi Brentford se întâlnesc în runda cu numărul 14 din Premier League. 

Gazdele pornesc cu prima şansă în partida contra nou-promovatei, iar Antonio Conte speră să facă uitat cât mai repede eşecul ruşinos din Conference League, 1-2 pe terenul modestei Mura. A fost un rezultat șocant pentru Conte și elevii săi, care s-au făcut de râs în grupele europene.

Tottenham nu a evoluat în weekend, în Premier League, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Partida din deplasare, de la Burnley, a fost amânată din cauza ninsorii abundete. Acum, trupa lui Antonio Conte dă piept cu Brentford, o echipă nou-promovată care îşi propune să rămână în primul eşalon şi în sezonul viitor.

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile de la Casa Pariurilor!

Cei de la Spurs vin după înfrângerea surprinzătoare din Conference League cu NK Mura, scor 1-2, şi tremură pentru calificarea în primăvara europeană.

Londonezii nu stau strălucit nici în campionat: ocupă poziţia a 8-a, cu 19 puncte acumulate în primele 12 partide disputate. Locurile de cupă europeană nu sunt însă departe, astfel că Antonio Conte are timp suficient la dispoziţie pentru a-şi îndeplini obiectivul.

De partea cealaltă, Brentford se află pe locul 12, cu 16 puncte, şi în runda precedentă a reuşit să încheie seria fără victorii: a învins-o pe Everton cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost reuşit de Toney, golgheterul echipei, care a ajuns astfel la 4 reuşite în acest campionat.

Tottenham este favorită în confruntarea de joi şi trebuie să învingă, dacă vrea să ţină pasul cu plutonul fruntaş. Conte încearcă să schimbe lucrurile din mers şi să îi facă din nou pe londonezi să strălucească. Un lucru e sigur: calitate există în lotul londonezilor, cu Harry Kane titular în atac. Mergi pe mâna managerului italian? Studiază oferta noastră şi pariază acum!

Pe  casapariurilor.ro  și în aplicații ai avantaje zi de zi! În afară de bonusuri și promoții pentru tot românul, acum poți să joci oricând pe cote mărite și te bucuri de cele mai fresh avantaje online: plata cu Apple Pay, Pariul Casei, Cashout, bilete sistem, validare instant a pariurilor și RTP de top la sloturile din Cazinou. Hai să descoperi oferta XXL de beneficii!  #casafiebine

Se trimite biletul…