CASA PARIURILOR

Aplicație Android

Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat
Probabil cel mai bun live de pe Pământ!

Probabil cel mai bun live de pe Pământ!

Hai, scorul ca scorul, că toată lumea îl găsește acum peste tot. Numai că pe pagina de livescore Casa e mai rapid. Și dacă vrei să pui pariuri live pe un meci, cam asta contează cel mai mult, nu? Fotbal, tenis, handbal, baschet, badminton sau campionatul de prins fluturi, trebuie să știi fix acum ce e în meci.

Da, ok, mai contează să și știi câteva lucuri despre fluturi meci. O mică istorie a meciurilor directe dintre cele două echipe, jucătorii din meci, schimbările, statistici cu cornere, șuturi spre poartă și pe poartă, tot ce trebuie să știi ca să iei o decizie bună când pui un bilet. Asta înseamnă statistici în timp real, h2h (head to head) și avancronică. Nu mai cauți tu pe 7 site-uri să le găsești, deschizi pagina de livescore Casa, te duci la meciul care te interesează și ai tot.

Iar dacă nu e LIVE, lucru rar la noi pentru că avem live-uri din toate sporturile, din toate competițiile și din toată lumea, deci dacă nu e LIVE, atunci ai live tracker. Adică o simulare a meciului. Știi la nanosecundă ce se întâmplă pe teren. Pe unde e mingea, cine o conduce spre poartă și ... GOOOOOOLLLLL!
Deci ce ziceam? Live, statistici, live tracker, emoții, toate #casafiebine