CASA PARIURILOR

Aplicație Android

Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat
Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat
25 sau 50 lei, câștigi cât vrei!

25 sau 50 lei, câștigi cât vrei!

Alimentează-ți contul în perioada campaniei și câștigi mai mult. Depune cel puțin 100 de lei și bonusul de 25 lei Pariu Fără Risc e al tău. Vrei mai mult? Depune minim 200 lei și primești 50 de lei. Înscrie-te în campanie apăsând butonul "Mă înscriu" din pagina promoției înainte de a efectua depunerea!
Perioada campaniei
Campania se derulează în zilele de 16 Octombrie 2021 și 17 Octombrie 2021.
Mecanismul campaniei
Pentru a participa la aceasta promoție jucătorii trebuie să se înscrie apăsând pe butonul “Mă înscriu” din pagina promoției.
Pentru a putea primi bonusul de 25 lei Pariu Fără Risc, jucătorii trebuie să efectueze o depunere de minim 100 lei, pentru a primi bonusul de 50 lei Pariu Fără Risc, jucătorii trebuie să efectueze o depunere de minim 200 lei, pe website-ul casapariurilor.ro și/ sau în aplicația Sport Casa, în perioada campaniei.
Premiile campaniei
În această campanie se va acorda zilnic, 1 Pariu Fără Risc în valoare de 25 lei pentru depunerile de minim 100 lei sau 1 Pariu Fără Risc în valoare de 50 lei pentru depunerile de minim 200 lei. 
Acordarea bonusurilor
Bonusul poate fi luat în fiecare zi (2 zile în total) de către jucătorii înscriși în campanie.
Bonusul poate fi luat o singură dată pe zi de către fiecare jucător.
Bonusul este acordat automat la efectuarea depunerii.
Jucătorii pot beneficia de 1 singur bonus zilnic dintre cele 2 disponibile, prima depunere eligibilă va fi luată în considerare.
Jucătorii au la dispoziție 1 zi să accepte bonusul și 1 zi să plaseze un pariu.
Utilizarea bonusului se poate face pe un bilet de tip prematch, care să conțină unul dintre următoarele meciuri: FCSB – Mioveni, FC Rapid - CFR Cluj, Lazio - Inter, Juventus - Roma, Barcelona - Valencia, Lyon - Monaco.
Cota minimă pentru utilizare bonusului este de 1.6/bilet.
Termeni și condiții generale
Această campanie este valabilă doar pentru clienții care au împlinit vârsta de 18 ani și au un cont valid pe www.casapariurilor.ro. 
Jucătorii eligibili pentru această ofertă sunt cetățenii români și toți cetățenii care au rezidență română.
În cazul în care un jucător deschide mai multe conturi cu scopul de a revendica acest bonus de mai multe ori, aceste conturi vor fi închise, iar fondurile vor fi reținute.
Jucătorii ale căror conturi au fost închise înainte de data acordării bonusului nu se vor califica pentru primirea acestuia.
Această campanie nu se cumulează cu alte campanii.
Vă rugăm să rețineți că puteți dispune de un singur bonus pe rând în secțiunea bonus a contului dvs. Alte bonusuri pot fi în așteptare. După ce ați terminat cerințele de rulare ale unui bonus, veți putea începe cerințele de rulare pentru bonusul următor.
Casa Pariurilor poate să anuleze, să șteargă, să modifice sau să suspende în orice moment această promoție sau să modifice termenii și condițiile din orice motiv, inclusiv din motive tehnice care pot fi, dar nu se limiteaza la, virusi cibernetici, bug-uri, manipulări ale sistemului sau defecțiuni tehnice, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.
În cazul în care Casa Pariurilor consideră că un jucător folosește tactici de pariere la cote cu risc minimal pentru a îndeplini cerințele de acordare a bonusurilor, acestuia i se vor anula toate bonusurile și câștigurile obținute prin intermediul acestora. Astfel de tactici includ, fără a se limita la, parierea pe roșu sau negru, pe numere pare sau impare, etc.
Casa Pariurilor își rezervă dreptul de a revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, din orice motiv. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se observă că jucătorul participă la strategii sau sisteme de joc pe care Casa Pariurilor le consideră a fi abuzive, ne rezervăm dreptul de a revoca dreptul clientului la promoție și de a-i retrage bonusul.
În cazul în care există divergențe între opinia jucătorului și a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala.
Casa Pariurilor își rezervă dreptul de a retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.
Prin participarea la această promoție, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.
Se aplică termenii și condițiile generale Casa Pariurilor.