CASA PARIURILOR

Aplicație Android

Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat
BONUS LA CAZINO. Te distrezi dublu, cu cele mai tari jocuri din țară

BONUS LA CAZINO. Te distrezi dublu, cu cele mai tari jocuri din țară

Dacă ai testat adrenalina pariurilor sportive, e cazul să încerci și sloturile de milioane din cazinoul online. De ce să te înregistrezi? 1 pentru bani, 2 pentru show!  

În primul rând, ai bonus combo la depunere, de 100% până la 1500 lei.  Îți valorifici premiul la cele 400+ sloturi din ofertă, fiindcă ai cele mai populare "speciale" EGT și Novomatic, cu Jackpoturi Globale

Te distrezi și la mesele live, cu Jocuri de Masă, Blackjack și Baccarat LIVE, cu dealeri reali, gata să-ți plătească la orice oră câștiguri de milioane.

Așa devii de-al Casei cu promoții de care te bucuri tot anul, de dimineață până seara, non-stop pe telefon. Distracția este la o atingere distanță, pe ecranul tău! #CasaFieBine


Termeni și Condiții

Acordarea bonusului

 • Este simplu!
 • Ai la dispoziție câte un bonus pentru fiecare dintre primele 3 depuneri de minim 25 lei:
 1. Bonus de 100% la prima depunere, până la 500 lei
 2. Bonus de 100% la a doua depunere, până la 500 lei
 3. Bonus de 100% la a treia depunere, până la 500 lei
 • Pentru a te califica pentru fiecare pachet de bun venit, o depunere minimă de 25 lei trebuie efectuată pentru fiecare bonus.
 • Toate cele 3 bonusuri trebuie acceptate și jucate în termen de 30 zile de la înregistrare. Ai la dispoziție 10 zile de a lua primul bonus, 10 zile pentru a lua al 2-lea bonus  și 10 zile pentru al îl lua pe al 3-lea. În cazul în care acești termeni nu sunt respectați, nu vei mai putea obține următorul bonus.
 • Nu este permisă retragerea bonusului, înainte ca cerințele de rulaj să fie îndeplinite. În situația în care nu vei accepta bonusul în 3 zile și nu vei utiliza bonusul într-o perioadă de 7 de zile de la data acordării, acesta va fi dezactivat automat.
 • Dacă cerințele de rulaj nu au fost îndeplinite, întregul sold al bonusului (bonus + câștig) va fi anulat.
 • Fiecare dintre cele 3 bonusuri are cerințe de rulaj x 40. Mai exact, suma depusă trebuie rulată de x 20 ori și suma bonusului de x 20 ori.  Câștigul nu poate fi retras până când nu sunt îndeplinite cerințele de rulare.
 • Orice sumă de bani disponibilă în contul tău va fi folosită cu prioritate, înaintea sumei primită bonus.
 • Doar pariurile plasate la jocuri de cazinou, pe bani reali, vor contribui la îndeplinirea cerințelor de rulare. Toate Jocurile de tip Slot au o contribuție de 100% la rularea bonusului, Jocurile de Masă (electronice) au o pondere de 20%, în timp ce jocurile din Cazinoul Live au o contribuție de 10%. Jocurile de Ruletă LIVE nu contribuie la rulajul bonusurilor.
 • Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat și au un cont valid pe platforma de joc www.casapariurilor.ro. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat prima depunere validă pe platforma online www.casapariurilor.ro, începând cu data de 18.02.2021.

Valoarea bonusului

 • Valoarea bonusurilor este echivalentul a 100% din suma aferentă primelor 3 depuneri, până la maximum 500 lei fiecare. Bonusul poate fi retras, însă numai după îndeplinirea rulajului de 40x. 

Condițiile de acordare

 • Bonusul este acordat fiecărui jucator nou înregistrat doar o singură dată, la primele 3 depuneri ale jucătorului în contul său de joc casapariurilor.ro.
 • Pentru a vizualiza bonusul, jucătorul trebuie să intre în contul său de joc online, de pe desktop, tabletă sau mobil, iar bonusul va fi vizibil în Contul Meu - Bonusuri - Istoric Bonusuri Cazinou.
 • În cazul în care bonusul nu apare în mod automat, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii clienți, înainte de a plasa pariuri.
 • Jucătorii ale căror conturi sunt închise, suspendate sau se află în perioada de auto-excludere, indiferent de motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus.
 • Pentru a putea primi bonusul de bun venit, jucătorul trebuie să accepte condițiile de GDPR și să fie de acord să primească mesaje promoționale.

Dispoziții finale

 • Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro, fiind responsabilitatea jucătorului de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.
 • Organizatorul are dreptul de a verifica și monitoriza toate tranzacțiile efectuate de către jucători, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, dacă Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucătorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia. Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încălca regulile menționate vor fi excluși.
 • Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.
 • Prin participarea la această Campanie de bonusare, jucătorii sunt de acord să respecte prevederile menționate în termenii și condițiile acestui bonus.
 • Prezentul document se completează cu dispozițiile Regulamentului de pariuri și cazinou la distanță (online) Casa Pariurilor.