CASA PARIURILOR

Aplicație Android

BONUS LA CAZINO. Te distrezi dublu, cu cele mai tari jocuri din țară

BONUS LA CAZINO. Te distrezi dublu, cu cele mai tari jocuri din țară

Dacă ai testat adrenalina pariurilor sportive, e cazul să încerci și sloturile de milioane din cazinoul online. De ce să te înregistrezi? 1 pentru bani, 2 pentru show!  

În primul rând, ai bonus la depunere, de 100% până 500 lei, cu rulaj x30.  Îți valorifici premiul la cele 400+ sloturi din ofertă, fiindcă ai cele mai populare "speciale" EGT și Novomatic, cu Jackpoturi Globale

Te distrezi și la mesele live, cu Jocuri de Masă, Ruletă, Blackjack și Baccarat LIVE, cu dealeri reali, gata să-ți plătească la orice oră câștiguri de milioane.

Așa devii de-al Casei cu promoții de care te bucuri tot anul, de dimineață până seara, non-stop pe telefon. Distracția este la o atingere distanță, pe ecranul tău! #CasaFieBine

CASA PARIURILOR
CAZINO BONUS 100% LA PRIMA DEPUNERE

Acordarea bonusului

Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat și au un cont valid pe platforma de joc www.casapariurilor.ro. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat prima depunere validă pe platforma online www.casapariurilor.ro, începând cu data de 07.12.2020.

Bonusul la prima depunere se acordă o singură dată și poate fi revendicat de către jucătorii eligibili, doar atunci când aceștia îndeplinesc cerințele minime de depunere, de 25 lei. 

Bonusul se acordă imediat după prima depunere.

Valoarea bonusului

Valoarea bonusului este echivalentul a 100% din suma aferentă primei depuneri, până la maximum 500 lei. Bonusul poate fi retras, însă numai după îndeplinirea rulajului de 30x.  Raportul între sloturi și jocurile din Live Cazino la contribuția rulajului bonusului este de 10/1.  

Condițiile de acordare 

Bonusul la prima depunere este acordat fiecărui jucator nou înregistrat doar o singură dată, la prima depunere a jucătorului în contul său de joc pe platforma www.casapariurilor.ro.

Pentru a vizualiza bonusul, jucătorul trebuie să intre în contul său de joc online, de pe desktop, tabletă sau mobil, iar bonusul va fi vizibil în balanța de joc. 

Nu este permisă retragerea bonusului, înainte ca cerințele de rulare să fie îndeplinite. În situația în care jucătorii nu vor accepta bonusul în 3 zile și nu vor utiliza bonusul într-o perioadă de 7 de zile de la data acordării, acesta va fi dezactivat automat.

Jucătorii ale căror conturi sunt închise, suspendate sau se află în perioada de auto-excludere, indiferent de motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus.

Pentru a putea primi bonusul de bun venit, jucătorul trebuie să accepte condițiile de GDPR și să fie de acord să primească mesaje promoționale. 

Dispoziții finale

Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro, fiind responsabilitatea jucătorului de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Organizatorul are dreptul de a verifica și monitoriza toate tranzacțiile efectuate de către jucători, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, dacă Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucătorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia. Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încălca regulile menționate vor fi excluși.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Prin participarea la această Campanie de bonusare, jucătorii sunt de acord să respecte prevederile mentionate în termenii și condițiile acestui bonus.

Prezentul document se completează cu dispozițiile Regulamentului de pariuri si cazinou la distanta (online) Casa Pariurilor.