CASA PARIURILOR

Aplicație Android

BONUS LA SPORT. La intrarea în Casă te așteptăm cum se cuvine: cu bonus!

BONUS LA SPORT. La intrarea în Casă te așteptăm cum se cuvine: cu bonus!

Fie că e soare, fie că-i ninsoare, la Casa Pariurilor câștigi de la intrare! Ți-ai făcut cont online și te-am premiat direct, fiindcă românii au doar de câștigat pe casapariurilor.ro

Oferta noastră e simplă: iei până la 200 de lei la depunere dacă joci la pariuri sportive. Totul pe ecranul tău, dintr-o atingere.

Intră în cea mai mare echipă a pariorilor din România și bucură-te de un Bonus la Depunere, de 100% până la 200 lei, cu rulaj x1 (cotă totală 1.6). Nu uita că pariurile online și cele din agenție merg mână în mână. Astfel, ai și retrageri gratuite în aceeși zi, în cele 740+ agenții din țară. Ca să joci unde vrei tu!

Cel mai tare e să profiți, însă, de toate beneficiile contului tău online. De pe telefon te bucuri de clasicele Cote Mărite, Pariu Șansă și Bonus Cât Casa, plus Cashout și LIVE Streaming Liga 1 exclusiv, în cea mai nouă aplicație din țară. #CasaFieBine

CASA PARIURILOR
SPORT BONUS 100% LA PRIMA DEPUNERE

Acordarea bonusului

Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat pe www.casapariurilor.ro sau în aplicație și se acordă o singură dată pentru fiecare jucător nou venit. Bonusul la prima depunere poate fi revendicat de către jucătorii eligibili, doar atunci când aceștia îndeplinesc cerințele minime de depunere, de 25 lei, începând cu data de 07.12.2020. Bonusul se acordă în momentul înregistrării.

Valoarea bonusului

Valoarea bonusului este echivalentul a 100% din suma aferentă primei depunere, până la maximum 200 lei. Bonusul poate fi retras, însă numai după îndeplinirea cerințelor de rulare. Condițiile de rulare sunt de 1x valoarea bonusului. 

Condițiile de acordare

Bonusul la prima depunere este acordat fiecărui jucator nou înregistrat doar o singură dată, la prima depunere a jucătorului în contul său de joc, de pe www.casapariurilor.ro sau din aplicație. 

Pentru a vizualiza bonusul, jucătorul trebuie să intre în contul său de joc online, de pe desktop, tabletă sau mobil, iar bonusul va fi vizibil în balanța de joc. 

Bonusul acordat trebuie pariat în întregime pe unul sau mai multe evenimente din oferta Organizatorului, la o cotă minimă de 1.6 pe selecție, indiferent de numărul selecțiilor de pe bilet. Pentru ca rulajul să fie contorizat la bonus, evenimentul pariat trebuie să fie validat. Rulajul poate fi făcut atât la meciurile live cât și la cele pre-match. Pariurile la care s-a folosit opțiunea cashout sau care au primit cota 1.00 (void) nu sunt luate în considerare.

Nu este permisă retragerea bonusului, înainte ca cerințele de rulare (1x valoarea bonusului) să fie îndeplinite. În situația în care jucătorul nu va accepta bonusul în 3 zile sau nu va rula bonusul într-o perioadă de 7 de zile de la data acordării, bonusul va fi dezactivat automat. 

Jucătorii ale caror conturi sunt închise, suspendate sau se află în perioada de auto-excludere, indiferent de motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus. 

Dacă vă aflați deja în cursul obținerii unui bonus, alte bonusuri vor deveni disponibile după încheierea celui în curs. Pentru a putea primi bonusul, jucătorul trebuie să accepte condițiile GDPR și să fie de acord să primească mesaje promoționale. 

Dispoziții finale

Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment, cu condiția informării prealabile, prin publicarea detaliilor pe website-ul www.casapariurilor.ro, fiind de responsabilitatea jucătorului de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Organizatorul are dreptul de a verifica și monitoriza toate tranzacțiile efectuate de către jucători, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, dacă Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucătorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia. Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încalca regulile menționate vor fi excluși.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Prin participarea la această Campanie de bonusare, jucătorul este de acord să respecte prevederile menționate în termenii și condițiile acestui bonus. Prezentul document se completează cu dispozițiile Regulamentului de pariuri și cazinou la distanță (online) Casa Pariurilor.