CASA PARIURILOR

Aplicație Android

Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat
Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat
Bonus pentru toată România! Maraton de fotbal în weekend

Bonus pentru toată România! Maraton de fotbal în weekend

Românii se bucură de fotbal, dar mai ales de bonus! Așa e pe casapariurilor.ro, pe site și în aplicație, unde ești premiat pentru biletele jucate în weekend, în preliminariile CM 2022. Alege din ofertă pronosticurile preferate și pregătește-te de un "premiu surpriză"! 

De pe 8 până pe 12 octombrie, biletele cu miză minimă de 25 lei și cotă minimă de 1.60 intră în concurs pentru un fond de premii în valoare de 25.000 lei. Toți jucătorii eligibili vor împărți la final banii în mod egal! Poți participa la promoție cu un bilet pe zi, timp de 5 zile, #casafiebine.


Pariurile de tip Domino și Sistem nu sunt însă luate în calcul, deoarece cota finală suferă modificări la momentul validării biletelor. Așadar, recapitulare: în această campanie se vor acorda 25.000 lei cash, banii fiind împărțiți în mod egal tuturor jucătorilor care au îndeplinit condițiile promoției!


Vineri ești deja conectat la adrenalina din preliminarii, fiindcă România are meci greu în Germania. Orice punct al băieților noștri valorează enorm în clasament, înainte de duelul de luni seară, cu Armenia. Nu știm câte punct vor face "tricolorii" în cele două meciuri, dar important e ce bonus vei lua tu!


Hai să verifici oferta de pariere și bucură-te de toate cele 5 zile de promoție la Casa Pariurilor!Termeni și condiții generale

 • Această campanie este valabilă doar pentru clienții care au împlinit vârsta de 18 ani și au un cont valid pe www.casapariurilor.ro. 
 • Jucătorii eligibili pentru această ofertă sunt cetățenii români și toți cetățenii care au rezidență română.
 • În cazul în care un jucător deschide mai multe conturi cu scopul de a revendica acest bonus de mai multe ori, aceste conturi vor fi închise, iar fondurile vor fi reținute.
 • Jucătorii ale căror conturi au fost închise înainte de data acordării bonusului nu se vor califica pentru primirea acestuia.
 • Această campanie nu se cumulează cu alte campanii.
 • Vă rugăm să rețineți că puteți dispune de un singur bonus pe rând în secțiunea bonus a contului dvs. Alte bonusuri pot fi în așteptare. După ce ați terminat cerințele de rulare ale unui bonus, veți putea începe cerințele de rulare pentru bonusul următor.
 • Casa Pariurilor poate să anuleze, să șteargă, să modifice sau să suspende în orice moment această promoție sau să modifice termenii și condițiile din orice motiv, inclusiv din motive tehnice care pot fi, dar nu se limiteaza la, virusi cibernetici, bug-uri, manipulări ale sistemului sau defecțiuni tehnice, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.
 • În cazul în care Casa Pariurilor consideră că un jucător folosește tactici de pariere la cote cu risc minimal pentru a îndeplini cerințele de acordare a bonusurilor, acestuia i se vor anula toate bonusurile și câștigurile obținute prin intermediul acestora. Astfel de tactici includ, fără a se limita la, parierea pe roșu sau negru, pe numere pare sau impare, etc.
 • Casa Pariurilor își rezervă dreptul de a revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, din orice motiv. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se observă că jucătorul participă la strategii sau sisteme de joc pe care Casa Pariurilor le consideră a fi abuzive, ne rezervăm dreptul de a revoca dreptul clientului la promoție și de a-i retrage bonusul.
 • În cazul în care există divergențe între opinia jucătorului și a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala.
 • Casa Pariurilor își rezervă dreptul de a retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.
 • Prin participarea la această promoție, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.
 • Se aplică termenii și condițiile generale Casa Pariurilor.