CASA PARIURILOR

Aplicație Android

Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat
Casa Avantaj

Casa Avantaj

Bucură-te de oferta Avans 2 Goluri la Campionatul din Germania și la toate meciurile României.
Scorul meciului este 2-0 sau 3-1? Biletul tău este câștigător înainte de finalul meciului! Pariurile pe Rezultatul Final (1 sau 2) sunt câștigătoare atunci când favoriții tăi au un avans de două goluri. Câștigi pariul Pre-meci dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

  • Tipuri de pariuri care beneficiază de oferta Casa Avantaj:  1 sau 2
  • Competitia unde este disponibilă oferta:  Campionatul European 2024
  • Tipuri de bilete acceptate: Toate tipurile de bilete pre-meci
  • Unde este disponibilă oferta: Online


Termeni și Condiții

Cum participi:  

  • Plasezi bilete pre-meci (înaintea începerii evenimentelor) pe meciul amical de fotbal România-Liechtenstein din 7 iunie 2024 sau pe orice meci de fotbal din cele 51 programate la Europeanul din Germania, pe rezultatul final în timpul regulamentar, cu selecţiile 1 sau 2 (victoria primei echipe sau victoria celei de-a doua echipe).

Ce oferim:           

  • Pariul îţi va fi validat câştigător în avans dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri oricând în meci, în timpul regulamentar, indiferent de rezultatul final al meciului.
  • Golurile trebuie să fie validate (orice avans obţinut în urma unui gol care este ulterior anulat nu se ia în considerare).
  • Odată ce pariul tău este validat câştigător în urma ofertei “Casa Avantaj”, acesta nu va mai fi achitat încă o dată la finalul meciului, dacă pariul este câștigător.

Campania se derulează în perioada 7 iunie – 14 iulie 2024 inclusiv.

Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro, fiind responsabilitatea jucătorului de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Organizatorul are dreptul de a verifica și monitoriza toate tranzacțiile efectuate de către jucători, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, dacă Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucătorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia. Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încălca regulile menționate vor fi excluși.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Prin participarea la această Campanie, jucătorii sunt de acord să respecte prevederile menționate în termenii și condițiile acestei campanii.

Prezentul document se completează cu dispozițiile Regulamentului de pariuri și cazinou la distanță (online) Casa Pariurilor.

 


Se trimite biletul…