CASA PARIURILOR

Aplicație Android

Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat
Casa, sponsor al Naționalelor de Fotbal ale României

Casa, sponsor al Naționalelor de Fotbal ale României

Pentru că știm cât de mult înseamnă România pentru toți suporterii, mergem mai departe să sprijinim fotbalul, cel mai sus. Acolo unde spiritul și experiența fac casă cu unitatea și cu ambiția ca să câștige jocul.

Casa Pariurilor va fi cu Naționalele României cel puțin 4 ani de azi-înainte. La toate meciurile, cu jucătorii și pentru toți suporterii. Așa cum ne-am propus să fim în tot acest parteneriat, pentru România, pentru Suporteri.

În colaborarea cu FRF vrem să venim cu proiecte speciale prin care să ajutăm suporterii să înțeleagă că echipa are nevoie de ei. Prin prezență, prin încurajări și cu un pic de noroc ca să ne bucurăm din nou de victorii mari.

La Casa Pariurilor am făcut deja primul pas spre un fotbal conform așteptărilor. Suport pentru suporteri este primul program prin care ne-am propus să-i vedem din nou fericiți pe suporteri, ajutând fotbaliștii tineri din România să acceseze gratuit o platformă completă de pregătire pentru performanță.

Acasă sau în deplasare, spre Euro sau spre Mondiale, suntem mereu prezenți și suntem siguri că jucătorii, antrenorii și management-ul echipelor Naționale ale României dau tot ce pot ca să ieșim din nou în stradă. 

Se trimite biletul…