CASA PARIURILOR

Aplicație Android

Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat
Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat
De joi, 25% înapoi!

De joi, 25% înapoi!

Vin meciurile decisive pentru calificarea la Cupa Mondială din 2022. Ca să pariezi fără stres pe cele mai tari confruntări din aceste zile, îți dăm 25% înapoi la biletele care conțin cel puțin două selecții din preliminariile CM (Europa, America de Sud, CONCACAF, Africa, Asia). #CasaFieBine


Perioada campaniei
Campania se derulează în perioada de 11.11.2021 ora 00:01 - 16.11.2021 ora 23:59
Mecanismul campaniei
Pentru a beneficia de acest bonus jucătorii trebuie sa plaseze un bilet de tip Prematch, pe o cotă minimă de 1.8/bilet. Biletul poate conține mai multe selecții dar este necesar ca biletul să conțină minim 2 selecții pe meciurile din Calificările la Campionatul Mondial de Fotbal. (Europa, America de Sud, America de Nord și Centrală, Africa, Asia)
Biletele pot fi plasate pe website-ul www.casapariurilor.ro și/ sau în aplicația Casa Pariurilor pe durata campaniei.
Miza maximă utilizabilă pentru acest bonus este de 100 lei/bilet/zi.
Premiile campaniei
În această campanie se va acorda 1 bonus de tip Cashback 25%/zi, conform condițiilor de îndeplinire ale campaniei.
Acordarea bonusurilor
Bonusul este adăugat automat pe bilet jucătorilor care plasează un bilet conform condițiilor menționate de campanie.
Bonusul poate fi luat o dată pe zi.
În cazul în care biletul plasat în cadrul bonusului este pierdut, clientul va primi înapoi 25% din suma pariată sub formă de cash. (Exemplu: 1 bilet de 100 lei validat pierdut, returnează jucătorului 25 lei cash)
Termeni și condiții generale
Această campanie este valabilă doar pentru clienții care au împlinit vârsta de 18 ani și au un cont valid pe www.casapariurilor.ro. 
Jucătorii eligibili pentru această ofertă sunt cetățenii români și toți cetățenii care au rezidență română.
În cazul în care un jucător deschide mai multe conturi cu scopul de a revendica acest bonus de mai multe ori, aceste conturi vor fi închise, iar fondurile vor fi reținute.
Jucătorii ale căror conturi au fost închise înainte de data acordării bonusului nu se vor califica pentru primirea acestuia.
Această campanie nu se cumulează cu alte campanii.
Vă rugăm să rețineți că puteți dispune de un singur bonus pe rând în secțiunea bonus a contului dvs. Alte bonusuri pot fi în așteptare. După ce ați terminat cerințele de rulare ale unui bonus, veți putea începe cerințele de rulare pentru bonusul următor.
Casa Pariurilor poate să anuleze, să șteargă, să modifice sau să suspende în orice moment această promoție sau să modifice termenii și condițiile din orice motiv, inclusiv din motive tehnice care pot fi, dar nu se limiteaza la, virusi cibernetici, bug-uri, manipulări ale sistemului sau defecțiuni tehnice, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.
În cazul în care Casa Pariurilor consideră că un jucător folosește tactici de pariere la cote cu risc minimal pentru a îndeplini cerințele de acordare a bonusurilor, acestuia i se vor anula toate bonusurile și câștigurile obținute prin intermediul acestora. Astfel de tactici includ, fără a se limita la, parierea pe roșu sau negru, pe numere pare sau impare, etc.
Casa Pariurilor își rezervă dreptul de a revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, din orice motiv. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se observă că jucătorul participă la strategii sau sisteme de joc pe care Casa Pariurilor le consideră a fi abuzive, ne rezervăm dreptul de a revoca dreptul clientului la promoție și de a-i retrage bonusul.
În cazul în care există divergențe între opinia jucătorului și a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala.
Casa Pariurilor își rezervă dreptul de a retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.
Prin participarea la această promoție, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.
Se aplică termenii și condițiile generale Casa Pariurilor.