CASA PARIURILOR

Aplicație Android

Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat
Când ești expert, o lovești bine. 5 dintr-un foc și 225.000 de lei

Când ești expert, o lovești bine. 5 dintr-un foc și 225.000 de lei

Știe careva vreun magazin de noroc? Se dă prin piață la tarabe, la Mega? Crește-n copac sau trebuie să calci în ce lasă câinii-n urmă? Singura explicație e că la Casa îți dau norocul la intrare sau online direct în cont.

Te duci acolo cu mouse-ul și dai pe ‘vreau noroc!’ și gata, EL vine garantat. Așa a ‘pățit’ un client Casa online care a jucat la loto Canada 6/49. Canada!

Da, pentru că sunt peste 100 de loterii internaționale la Casa Pariruilor și asta înseamnă că zi-noapte, 7/7, 365 din 365 și 24 din 24 poți să-ți forțezi norocul. Și în cazul nostru l-a lovit grav și grupa mare norocul. A jucat ca experții un frumos sistem, i-au ieșit 5 din 6 (39, 22, 14, 7 și 8) și s-a trezit cu mare ‘belea’ pe cap. Cu 225.522 lei. Fix și la virgulă.

Investiția lui a fost de 6 lei, iar cota cât Casa a fost 37.587. Și acum să tot stai și să te întrebi ... oare ce fac eu cu atâția bani câștigați la loteriile internaționale Casa. Expert, omul, bravo lui. Să dea din știința-i și mai departe, suntem aici ca s-o prindem. Dar poate că mai repede prindem un câștig pentru că fix cât ai citit asta, au fost extrageri peste toate care au îmbogățit oameni ca noi.

Se trimite biletul…