CASA PARIURILOR

Aplicație Android

Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat
Dinamo-Steaua, premieră istorică. Un singur pariu și ești bogat pe viață.

Dinamo-Steaua, premieră istorică. Un singur pariu și ești bogat pe viață.

Da, ne pare rău că sunt în Liga 2. Merită printre cele mai bune. Dar până când ajung la locul lor, avem meciul ăsta mare. De mare fervoare, cu galerii cât Arena Națională, cu orgolii cât Casa și cote cât China. 

Ca să fim pe treabă cu evenimentului anului nu numai în Liga 2, ci probabil și în toamna lui 2022 (să nu ajungem mai departe), am pus într-o pagină minunată niște cote nemaivăzute-pomenite-auzite. Multe de tot, pentru tipuri de pariuri care se pot întâmpla oricând. Unele cote sunt atât de mari că-ți trebuie ani lumină ca să le prinzi sau, deopotrivă, un moment de inspirație al unui jucător sau unul de noroc al tău.

Sigur vei găsi unul pe gustul tău care să-ți hrănească foamea de câștig. Și ce mai mare păcat decât să vezi o dată la câțiva ani un Dinamo-Steaua și să nu pui tu acolo un bilet care să te țină la 220, 90 de minute?

Iar dacă tot am zis-o mare de tot că avem cota norocului – 777 – pentru un tip de pariu în acest meci, atunci intră AICI ca să vezi pentru ce eveniment care se întâmplă în meci poți să primești 777 x miza. Plus alte zeci de pariuri speciale, trăsnite și nebune cum a fost acest meci în toată istoria lui. În lei, direct în cont, fără discuții! #casafiebine

Se trimite biletul…