CASA PARIURILOR

Aplicație Android

Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat
Noul tip de pariu Casa. La două goluri avantaj ai plecat la vestiare și numeri banii!

Noul tip de pariu Casa. La două goluri avantaj ai plecat la vestiare și numeri banii!

Să mai ziceți voi că n-avem grijă de clientul nostru-câștigătorul nostru. Ne-am gândit la un pic mai bine pentru dvs. – cum zicea reclama aia de acum 30 de ani. Și nu zicea rău. La fel bine zicem și noi acum. Pentru că la Casa Pariurilor, pe site și in app, câștigi biletul la avans de două goluri pentru echipa pe care o susții. 

Intri în oferta meciului și ai acolo opțiunea de pariere ‘echipa câștigă sau conduce la 2 goluri’. Ai trecut-o pe bilet, ai pus miza, iar la 2-0, 3-1, 4-2, 5-3 sau 11-9, ai câștigat selecția. Chiar dacă în final se termină 11-12, tu la 11-9 ai luat banii, ca să explicăm pe scurt. Gândește-te la cum se întorc meciurile – mai nou - în ultimele minute (vezi la echipele mari precum Real Madrid, City, FCSB) cât de bine îți prinde “dotarea” asta pe bilet. 

Am trăit-o de prea multe ori. Vezi la TV că e minutul 90, zici că ești gata și arbitrii arată 7 minute de la margine. Nu mai stai cu emoții că prin minutul 93 începe remontada, tu ești de mult timp la vestiare cu banii-n cont. Profită de noul tip de pariu de la Casa și spor la avans de două goluri! #casafiebine