CASA PARIURILOR

Aplicație Android

Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat
Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat
+20% mai bine! Extra câștig pe meciurile din weekend

+20% mai bine! Extra câștig pe meciurile din weekend

La sfârșit de săptămână, Băieții de Casă își intră în "rol": oferta e plină de meciuri tari, iar granzii fac bani pentru tine. Ca să te bucuri cum se cuvine de confruntările de top din Europa, ai 20% extra la biletele care conțin cel puțin un meci din campionatele selectate: Liga 1, La Liga, Premier League, Serie A, Bundesliga, Ligue 1.  #CasaFieBine

Perioada campaniei
Campania se derulează în zilele de 5, 6 și 7 noiembrie 2021.
Mecanismul campaniei
Pentru a putea primi bonusul de tip Cotă Mărită 20%, jucătorii trebuie să plaseze bilete de tip prematch care să conțină minimum 3 selecții cu cotă minimă 1.5/selecție, pe website-ul casapariurilor.ro și/ sau în aplicația Sport Casa, în perioada campaniei.
Minim 1 selecție pe bilet din să fie pe unul dintre campionatele: Liga 1, La Liga, Premier League, Serie A, Bundesliga, Ligue 1.
Miza maximă utilizabilă/zi pentru acest bonus este de 200 lei.
Premiile campaniei
În această campanie se va acorda Bonus de tip Cotă Mărită 20% (cotă de 1.2 adaugată pe bilet), fiecărui jucător care îndeplinește condițiile campaniei.
Jucătorul poate beneficia de acest bonus 1 dată pe zi.
Acordarea bonusurilor
Bonusul este adăugat automat pe bilet tuturor jucătorilor care îndeplinesc condițiile campaniei.
Termeni și condiții generale
Această campanie este valabilă doar pentru clienții care au împlinit vârsta de 18 ani și au un cont valid pe www.casapariurilor.ro. 
Jucătorii eligibili pentru această ofertă sunt cetățenii români și toți cetățenii care au rezidență română.
În cazul în care un jucător deschide mai multe conturi cu scopul de a revendica acest bonus de mai multe ori, aceste conturi vor fi închise, iar fondurile vor fi reținute.
Jucătorii ale căror conturi au fost închise înainte de data acordării bonusului nu se vor califica pentru primirea acestuia.
Această campanie nu se cumulează cu alte campanii.
Vă rugăm să rețineți că puteți dispune de un singur bonus pe rând în secțiunea bonus a contului dvs. Alte bonusuri pot fi în așteptare. După ce ați terminat cerințele de rulare ale unui bonus, veți putea începe cerințele de rulare pentru bonusul următor.
Casa Pariurilor poate să anuleze, să șteargă, să modifice sau să suspende în orice moment această promoție sau să modifice termenii și condițiile din orice motiv, inclusiv din motive tehnice care pot fi, dar nu se limiteaza la, virusi cibernetici, bug-uri, manipulări ale sistemului sau defecțiuni tehnice, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.
În cazul în care Casa Pariurilor consideră că un jucător folosește tactici de pariere la cote cu risc minimal pentru a îndeplini cerințele de acordare a bonusurilor, acestuia i se vor anula toate bonusurile și câștigurile obținute prin intermediul acestora. Astfel de tactici includ, fără a se limita la, parierea pe roșu sau negru, pe numere pare sau impare, etc.
Casa Pariurilor își rezervă dreptul de a revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, din orice motiv. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se observă că jucătorul participă la strategii sau sisteme de joc pe care Casa Pariurilor le consideră a fi abuzive, ne rezervăm dreptul de a revoca dreptul clientului la promoție și de a-i retrage bonusul.
În cazul în care există divergențe între opinia jucătorului și a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala.
Casa Pariurilor își rezervă dreptul de a retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.
Prin participarea la această promoție, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.
Se aplică termenii și condițiile generale Casa Pariurilor.