CASA PARIURILOR

Aplicație Android

Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat
Joci cu bani cash? Depui în contul online printr-o metodă fresh!

Joci cu bani cash? Depui în contul online printr-o metodă fresh!

Adio aia cu ‘dai un ban și stai în față’. Acum oricine poate să stea în față și deloc la coadă. La Casa Pariurilor ai o nouă metodă de depunere – prin peste 8.200 de stații de plată Selfpay în toată țara.
Facem rapid explicația #casafiebine. Când vrei să depui bani în contul online de la Casa Pariurilor (să-l alimentezi), alegi din meniu metoda OktoCash - pentru depunere fără card. O să-ți apară rapid un câmp în care completezi suma, primești un cod numeric și unul de bare, iar treaba e pe jumătate rezolvată. 

Cealaltă jumătate înseamnă să te duci la una dintre cele 8.200 (!) de stații de plată din țară (sigur ai una la colt, AICI găsești lista completă) și să bagi banii în aparat. Întâi alegi de pe ecranul stației de plată că vrei să-ți alimentezi contul de la Casa Pariurilor (betting/gambling), tastezi în câmpul special codul pe care l-ai primit în aplicația Casa sau scanezi codul de bare primit pe mail și gata. O să-ți ceară banii, i-ai băgat și contul e alimentat. 

Poți să faci asta oricând pentru că - după cum știi - sunt multe magazine non-stop în care găsești stațiile de plată Selfpay. Cum ai depus, nici nu ieși pe ușa magazinului că poți să dechizi Casa app și să pui din nou pariuri sau să dai un spin. Ce ușoară e viața la Casa, nu? Am făcut totul ca să fie simplu pentru tine! 

Se trimite biletul…