CASA PARIURILOR

Aplicație Android

Pariază pe România în Liga Națiunilor

Pariază pe România în Liga Națiunilor

România își începe aventura în Liga Națiunilor 2024/2025 cu două partide disputate la începutul lunii septembrie: vineri, 6 septembrie, ora 21:45, Kosovo – România, stadion Fadil Vokrri (Priștina) și luni, 9 septembrie, ora 21:45, România – Lituania, stadion Steaua (București). În Aplicația Casa și pe casapariurilor.ro te așteptăm cu o gamă variată de pariuri pe meciurile "Tricolorilor": Pariuri Gratuite, Pariuri Asigurate, Pariuri Speciale, 20% cotă mărită pe LIVE, dar și combinația BetBuilder, cu care poți pune până la 10 pariuri din meci pe același bilet.

"Tricolorii" au fost repartizați în Grupa 2 din Liga C, alături de Lituania, Cipru și Kosovo. După "dubla" cu Kosovo și Lituania, pentru "Tricolori" vor mai urma două acțiuni în octombrie și noiembrie, tot în Liga Națiunilor, după care, în decembrie va avea loc tragerea la sorți a grupelor de calificare pentru Cupa Mondială din 2026

Mircea Lucescu a revenit pe banca naționalei României, după 38 de ani, și i-a luat locul lui Edi Iordănescu, cel care a decis să plece după campania de la EURO 2024. "Il Luce" a semnat cu FRF un contract pe o perioadă de doi ani, cu obiectivul principal de a califica Echipa Națională la Campionatul Mondial din 2026.

Cel mai titrat antrenor român din istorie și-a început cariera în 1979 și a preluat naționala României pentru prima dată în perioada 1981-1986. În acest interval, Mircea Lucescu a reușit să ducă România la Campionatul European din 1984, dintr-o grupă cu Italia, Suedia, Cehoslovacia şi Cipru.
 

Kosovo – România, în Liga Națiunilor 2024/2025. “Tricolorii”, fără gol primit în duelurile directe

 
România debutează în Liga Națiunilor 2024/2025 vineri seara, la Priștina, de la ora 21:45. Va fi cel de-al treilea meci din istorie în fața naționalei statului Kosovo, după cele disputate în 2023, în preliminariile pentru Campionatul European 2024, din Germania. "Tricolorii" se pot lăuda cu faptul că nu au luat gol în cele două confruntări: Kosovo - România 0-0 și România - Kosovo 2-0. Stanciu și Mihăilă au semnat golurile victoriei Echipei Naționale în confruntarea de pe Arena Națională, din urmă cu un an.
 
La Casa Pariurilor, te așteptăm cu o gamă variată de pariuri pe Kosovo - România, dar și un pariu gratuit. Bucură-te de Pariuri Speciale pe meciurile României în Liga Națiunilor 2024/2025, dar și de Pariuri Asigurate pe duelul de la Priștina. Nu uita: la Casa Pariurilor, ai 20% cotă mărită pentru biletele pre-meci plasate cu funcția BetBuilder.
 

România - Lituania, în a doua etapă din Liga Națiunilor. Avantajul clar pentru “Tricolori”

 
Luni, 9 septembrie, de la ora 21:45, România și Lituania se întâlnesc la București, pe Stadionul Steaua, în a doua etapă din Liga Națiunilor 2024/2025. În Aplicația Casa și pe site te bucuri de zeci de opțiuni de pariere pe România-Lituania, Pariuri Gratuite, Pariuri Asigurate, dar și Pariuri Speciale.

Aceasta va fi cea de-a 14-a întâlnire dintre cele două naționale, iar "Tricolorii" au un ascendent moral important: s-au impus de 12 ori și au pierdut o singură dată. De remarcat, că niciun duel dintre cele 13 anterioare nu s-a încheiat la egalitate. Și la capitolul golaveraj, România are un avantaj considerabil în fața lituaniei: 24 de goluri marcate și 7 primite. 

Cele mai recente dueluri cu Lituania au avut loc în toamna lui 2018, tot în Liga Națiunilor. Atunci, România s-a impus în deplasare cu 2-1 și pe teren propriu cu 3-0. Pușcaș, Keșeru și Stanciu au marcat în ultimul duel direct, disputat la Ploiești. De remarcat că primul și al treilea se află și în lotul actual al României, convocat de Mircea Lucescu. Crezi că vor reuși "Tricolorii" să marcheze din nou de 3 ori în poarta Lituaniei? La Casa Pariurilor, pentru Total Goluri România peste 2.5, ai cotă 2.51! #casafiebine
 

Miza meciurilor din Liga Națiunilor pentru România

 
Dincolo de promovarea într-o ligă valorică superioară prin câștigarea grupei în această ediție a Ligii Națiunilor, există alte două mize importante pentru România, cu efect asupra drumului lor spre Cupa Mondială 2026, obiectivul lui Mircea Lucescu. 

Tragerea la sorți a grupelor pentru Mondialul din 2026 este programată în luna decembrie, pe baza clasamentului FIFA. Așadar, parcursul "Tricolorilor" în Liga Națiunilor 2024/2025 va influența locul pe care aceștia îl vor ocupa în clasamentul FIFA și, implicit, șansele de a prinde urna a doua valorică pentru tragerea la sorți a preliminariilor CM 2026. 

La Cupa Mondială din 2026 sunt calificate direct câștigătoarele grupelor din preliminarii, în vreme ce formațiile de pe locul 2 vor juca baraj. Tot acolo vor ajunge și 4 câștigătoare de grupe din Liga Națiunilor, care nu au prins locurile 1-2 în preliminariile pentru CM 2026. Astfel, câștigarea grupei din Liga Națiunilor 2024/2025, dublată de un punctaj mare pentru "Tricolori" în această competiție, i-ar putea oferi naționalei lui Mircea Lucescu încă un posibil parcurs spre barajul pentru Cupa Mondială.
 

Lotul României pentru meciurile cu Kosovo și Lituania

 
PORTARI: Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 25/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Laurențiu POPESCU (Universitatea Craiova (0/0)
FUNDAȘI: Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 21/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 31/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 21/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Iulian CRISTEA (Universitatea Cluj, 4/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 39/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)
MIJLOCAȘI: Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 28/7), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 74/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 59/5), Marius MARIN (Pisa | Italia, 22/0), Darius OLARU (FCSB, 20/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 39/5), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 24/4), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 17/1), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova | 18/3), Andrei ARTEAN (CFR Cluj | 0/0);
ATACANȚI: Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 15/3), George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 44/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 39/5)

Se trimite biletul…