CASA PARIURILOR

Aplicație Android

România, Ale! Împreună pentru români!

România, Ale! Împreună pentru români!

Casa Pariurilor susține Echipa Națională de Fotbal a României și crede că românii se pot califica din nou la Campionatul Mondial, după 28 de ani, luptând împreună pentru același scop, pe teren, de pe stadion și de acasă

La fel ca toți suporterii tricolorilor, am sărbătorit în această vară reușitele tricolorilor și suntem mândri să fim partenerii oficiali ai Generației de Suflet, din prima zi. 

Celebrăm ceva ce, cu siguranță, ne unește pe toți: dragostea pentru fotbal și spiritul de apartenență pentru reprezentativa României. 

De 20 de ani, Casa Pariurilor sprijină fotbalul românesc, fiind de-a lungul timpului partener al Ligii 1, Ligii 2, Cupei României și Echipelor Naționale de Fotbal. 

După ce în Germania am fost un grup unit, care a impresionat Europa, cântând la unison România, Ale pentru protagoniștii noștri, acum propunem o nouă abordare. 

În noua campanie, România, Ale, TU, suporterule, ești vedeta! 

Este timpul să mutăm reflectorul spre fani. În fiecare secvență a spotului, vei vedea suporteri care își trăiesc viața de zi cu zi, exact ca tine. Își fac treaba, își îndeplinesc sarcinile, dar tot timpul au în minte și în suflet susținerea pentru Echipa Națională. Nicușor Stanciu, Denis Man, Florin Niță, Darius Olaru, Andrei Rațiu și Ianis Hagi au roluri neașteptate în noul spot, ajutând fanii în acțiunile lor zilnice. Împreună suntem România!

Astfel, dacă te simți mândru că ești suporter al echipei naționale, acest spot este pentru tine. Casa Pariurilor te încurajează să continui să fii alături de echipă, să îți exprimi susținerea și să îți amintești că fiecare meci este mai mult decât un joc – este un moment în care noi toți construim ceva mai mare: unitatea și mândria de a fi români!

În drumul spre Mondial, fiecare strigăt, fiecare încurajare și fiecare mesaj sunt o parte din meciul nostru. 

România, Ale! Jucători, Ale! Suporteri, Ale!


Se trimite biletul…